Niksar Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Özel Eğitim Alanında en özel; yaptıklarıyla farklılık yaratan; engellere karşı olumsuz tavırları yıkan; gelişmeye açık ve aynı programları uygulayan merkezleri içinde rekabet edilemeyecek bir marka olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimi’nin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; özel eğitime muhtaç, öğretilebilir düzeydeki zihinsel engelli bireylerin, performans, yetenek ve bireysel özelliklerini dikkate alarak; toplumla barışık, sosyal olarak uyumlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirebilmektir.

Başarılar: .

Yabancı Dil: -
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZA SERVİSLE TAŞINMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: MUTLU ÇARŞAMBA ETKİNLİKLERİ
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Okul Sağlığı Bayaz Bayrak Projesi,Beslenme Dostu Okul Projesi,Okulum Temiz Belgelendirme Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: OKULUMUZDA KONTENJAN SINIRLAMASI YOKTUR.OKULUMUZ İLKOKUL-ORTAOKUL-LİSE DÜZEYİNDE 3 KADEME BİRLİKTE EĞİTİM ÖĞRETİM VERİLMEKTEDİR.TOPLAM 62 ÖĞRENCİ KAYITLIDIR.
Diğer Hususlar: Sosyal Etkinlikler Kapsamında Belirli gün ve Haftalar Etkinlikleri içerisinde Geziler,Ziyaretler,Engelliler Haftası,Otizm farkındalık Günü ve 3 Aralık Dünya Engelliler günü vb.etkinlikler yapılmaktadır.

WEB - https://niksaregitimuygulama.meb.k12.tr

Adres - Kırkkızlar Mahallesi Albayrak Okul Sokak No .30

Yerleşim Yeri - KIRKKIZLAR MAH.ALBAYRAK OKUL SOK.NO:30

Adres - Kırkkızlar Mahallesi Albayrak Okul Sokak No .30

Ulaşım ÖZEL ARAÇ,TOPLU TAŞIMA VEYA YÜRÜYEREK

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDEDİR.