SERKAN ÖZYURT - Okul Müdürü

1979 Niksar´da doğdu. İlkokulu Niksar Arpaören Köyü İlkokulu’nda, Ortaokulu Niksar Kaya-İsmet Özden Ortaokulu’nda, Liseyi Rize Mimar Sinan End. Mes. ve Tekn. Lisesi’nde, Yüksek Öğrenimini 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi´nde tamamlayarak 2002 yılında mezun olup aynı yıl Tokat Merkez Semerci İlköğretim Okulu’nda göreve başladı. Sırasıyla Arıpınar İlkokulu, 60.yıl Cumhuriyet İlkokulu, Albayrak İlkokulu (Müdür Yardımcılığı),İhsan Karaty İlköğretim Okulu (Müdür Yardımcılığı), Niksar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (Özel Eğitim Bölümü Bölüm Başkanlığı), 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu (Okul Müdürlüğü), Niksar Özel Eğitim Uygulama Okulu  (Kurucu Müdürlüğü), Niksar Şehit Ömer Halisdemir Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (Özel Eğitim Bölüm Başkanlığı) kurumlarında görev yaptı. Niksar Özel Eğitim Uygulama Okulu’na 03/09/2021 tarihinde Okul Müdürü olarak atanan Serkan ÖZYURT halen bu kurumdaki görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.